Søs Fenger

Fredag 5. marts 2021 kl. 20:00.

Søs Fenger synger sange fra fire årtier i Herning. Søs Fenger tager hele sit bagkatalog med, når hun til foråret holder jubilæumskoncert i MCH Herning Kongrescenter. 

Hendes sange er med på soundtracket til de fleste danskeres liv. Vi har nynnet med på ”Du er”, ”Bare en gammel flamme” og ”Holder øje med dig”, danset til ”Den jeg elsker” eller dyrket melankolien og de skønne jazzklange på hendes fortolkninger af Billie Holiday-klassikere. Søs Fenger har nemlig i fire årtier præget den danske musikscene og beriget danskerne med vellyd fra forskellige genrer – altid med sin smukke og udtryksfulde stemme.

Søs Fenger fejrer sit 40-års jubilæum som sangerinde ved at drage på jubilæumsturné i 2021 med sange fra hele sin karriere. D. 5. marts kan hun opleves i MCH Herning Kongrescenter.

I dette efterår er hun aktuel i TV2’s ”Toppen af Poppen – All Stars”, og samtidig har hun rødder tilbage i 80’erne, hvor hun satte landet i kog med en vild energi og fængende karisma. Både klassikerne og nyfortolkningerne vil kunne opleves til koncerten.

Hun startede sin musikalske løbebane i bandet News, og som solist har hun sidenhen bevæget sin inden for både pop, rock, jazz, viser og disco – dette på både på dansk, svensk og engelsk. Gennem årene er det blevet til 13 albums fra hendes hånd.

Glæd dig til en magisk, livsbekræftende og rørende koncert, hvor Søs Fenger samler generationerne ved at føre publikum gennem fire musikalske årtier – og runder af på toppen med udsigt til, hvad fremtiden bringer.

Det bliver en aften med såvel aktualitet som nostalgi og genkendelsens glæde, serveret af en af Danmarks bedste sangerinder.

TID
Fredag 5. marts 2021 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter og caféer i Herning her

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol.
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.