VisitHerning
Skattekort - Herningsholm

Den store skattejagt

På fire af Museum Midtjyllands besøgssteder kan du nu deltage i spændende skattejagter. Hver måned trækkes en vinder!

For tiden higer mange familier efter sjove aktiviteter, som samtidig er fornuftige i forhold til corona. Samtidig savner landets museer at kunne byde gæsterne indenfor. Derfor lancerer Museum Midtjylland nu en skattejagt, der skal bringe gæster og museer sammen på forsvarlig vis!

Herningsholm

Skattejagten sender oplevelsessultne familier ud på opdagelse i de udendørs områder omkring fire af Museum Midtjyllands fem museer. Skattekortene kan downloades og evt. printes hjemmefra her

Det er selvfølgelig også muligt at hente skattekortene på sin telefon eller tablet via en QR kode på stedet. Alle steder er skattejagterne lavet, så de egner sig til børn, men der er også kulturhistorisk viden at hente for voksne.

Skattejagten er udformet med udgangspunkt i det enkelte sted, så de er ikke ens, og man kan jo gøre det til en sport at gennemføre dem alle!

I starten af hver måned trækkes en vinder, som offentliggøres på museets Facebookside. Send dit svar til kontakt@museummidtjylland.dk, hvis du vil være med i lodtrækningen om en gave fra museet.