skip_to_main_content

SHU-BI-DUA The Musical

Onsdag 30. marts - søndag 3. april 2022.

Tonerne af ’Hvalborg’, ’Vuffeli-vov’ og alle de andre højtelskede Shu-bi-dua-ørehængere vil fylde Koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter i foråret 2022, når musicalsuccesen ’SHU-BI-DUA – THE MUSICAL’ tager publikum med på en uforglemmelig rejse tilbage i tiden.

Musicalen tiltrak flere end 180.000 musicalglade danskere i 2015, ligesom stykket høstede en lang række seksstjernede anmeldelser. Mens 2015-musicalen var en hyldest til Shu-bi-duas store musikalske aftryk, ærer genopsætningen desuden den folkekære frontfigur Michael Bundesen, der gik bort i 2020.

Shu-bi-duas iørefaldende landeplager er afsættet for en rejse tilbage i tiden til 80´erne og 90´ernes Danmark med den anderledes dreng Mick som musicalens omdrejningspunkt. Gennem Shu-bi-duas skarpe, frække og gakkede tekster følger publikum Micks udvikling og hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet.

Genopsætningen af musicalen er med størstedelen af castet fra den originale produktion, ligesom Thomas Agerholm – der også står bag musicalsucceser som ’Seebach’, ’Disneys Klokkeren fra Notre Dame’ og ’The Bodyguard’ – igen er ved instruktør-roret. På rollelisten er både spirende talenter og mere erfarent islæt i form af blandt andre Trine Pallesen, der har medvirket i DR-storserien ’Rejseholdet’. I de to hovedroller som drømmeren Mick og hans udkårne Sille er to nyudklækkede stortalenter fra Den danske Scenekunstskole, Thor Vestergaard og Alberte Hønnicke Kyst.