©  Foto:

Shu-bi-dua 2.0

Fredag 12. april 2024 kl. 20.00.

Hitlisten er lang, og med tidssløse klassikere som ’Vuffeli-vov’, ’Danmark’, ’Costa Kalundborg’ og ’Den Røde Tråd’ tog Hardinger Band i 2023 Danmark med storm, da de rejste landet rundt med udsolgte koncerter for at markere fantastiske Shu-bi-Duas 50-års jubilæum. Man kunne måske tro, at det nu var tid til en pause – men det er slet ikke tilfældet.

For under den nye titel Shu-bi-Dua 2.0 er både de originale shubber samt Danmarks mest talentfulde musikere klar til at fortsætte festen, når de giver koncert i MCH Herning Kongrescenter 12. april 2024.

Shu-bi-dua 2.0 består af grundlæggeren Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup. Derudover har Kim Daugaards søn, Kasper, som tidligere har spillet med Lukas Graham, valgt at hellige sig til projektet og er med på klaver. Bandet tæller også guitarist B-Joe, og på trommer finder man Flemming Olsen. Sammen vil de dygtige artister levere en stemningsfyldt koncert med et af Danmarks største og bedste sangkataloger – krydret med fornyet energi og i vaskeægte rock-form.

Du er med andre ord garanteret en kæmpe syng-med fest, når Shu-bi-Dua 2.0 indtager Herning med fællessang, god stemning og smittende latter.