The Show - A Tribute to ABBA

Søndag 31. oktober 2021 kl. 20.00.

Med næsten 700 koncerter i 50 lande på fem kontinenter og med mere end to millioner solgte billetter har ’The Show - a tribute to ABBA’ givet ABBAs musik nyt liv og ny succes. ABBA-tilhængere kan derfor glæde sig til at opleve hyldestshowet i MCH Herning Kongrescenter. Her kan publikum synge med på de gamle hits som ’Mamma Mia’, ’Dancing Queen’, ’Knowing Me Knowing You’, og mange flere musikalske overraskelser fra ABBAs imponerende sangkatalog.

Musikken i ’The Show’ bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigenten har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give ’The Show’ en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i ’The Show’. Publikum i Herning kan se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og komponerede musikken til hittet ’I Do, I Do, I Do, I Do, I Do’ sammen med det originale ABBA-medlem Benny Andersson.

Du kan opleve The Show - A tribute to ABBA i MCH Herning Kongrescenter 31. oktober 2021.