Gå til indhold
©  Foto:

Royal Run 2023

Mandag 29. maj 2023 - 2. pinsedag.

Kom og vær med til Royal Run i Herning Herning er klar til at byde alle velkommen til årets største løbefest i Danmark! Alle kan være med, når Herning by og de smukke, midtjyske omgivelser 29. maj (2. Pinsedag) danner rammen om Royal Run 2023. Her kan man opleve den helt unikke stemning og folkefest, som Herning-egnen er kendt for.

Vi er klar med masser af royal fejring og festlig underholdning, når årets største, aktive folkefest for første gang kommer til Herning.

Vælg mellem tre distancer til Royal Run

Royal Run er for alle. Derfor er det muligt både at løbe og gå på alle distancer i alle byer. Samtidig er der distancer helt ned til 1,6 km. Hvis du vælger et løbeheat, fx 5 km - Run betyder det ikke, at du SKAL løbe hele vejen. Du må selvfølgelig godt tage et par gå-pauser undervejs.

I alle Royal Run-byer kan du vælge mellem distancerne One mile, 5 km og 10 km, og nogle distancer er opdelt i heats.

One mile (1,609 km)

One mile - Run:
Er for dig, der vil løbe distancen. Vær dog opmærksom på, at hvis der er rigtig mange tilmeldte, så kan man være nødt til at gå noget af vejen, og man kommer ikke til at slå nogle hastighedsrekorder.

One mile - Walk:
Er for dig, der vil gå distancen. Familie-mile: Inkluderer alle - ung som gammel. Her kan I følges ad med barnevogne og rollatorer og alt derimellem.

5 km

5 km - Walk:
Er for dig, der vil gå de 5 km. Vær opmærksom på, at der kan være en tidsgrænse. Dette fremgår under din løbsby. Tidsgrænsen er dog sat, så de fleste kan gå distancen uden problemer.

5 km - Run:
Er for dig, der vil løbe distancen.

5 km:
Er der ikke nogen opdeling, betyder det, at du skal markere 'Walk' senere i tilmeldingen under sluttid.

10 km

10 km
På 10 km er der ikke opdeling i walk og run. Her skal du blot vælge 10 km, og så bliver du bedt om at angive en sluttid. Her vælger du en tid, der passer til dit gå-tempo. I de fleste byer er der en tidsgrænse på 2,5 timer. Dette fremgår under din løbsby.

Share your wonders: