Gå til indhold
©  Foto:

Robbie Williams

Søndag 26. februar 2023 kl. 20.00.

Robbie Williams, der triumferede med to stærkt underholdende koncerter i Jyske Bank Boxen i 2014, vender tilbage til arenaen 26. februar 2023. Koncerten er en del af popstjernens ’XXV Tour’, der er en fejring af det tidligere Take That-medlems første 25 år som soloartist.

Det er en regulær verdensstjerne, der kigger forbi, når Robbie Williams til februar vender tilbage til Jyske Bank Boxen. Den engelske entertainer spillede to koncerter i samme arena i 2014, og nu bringer jubilæumsturnéen ’XXV Tour’ ham altså tilbage. Det skal markeres, at det tidligere Take That-medlem har været soloartist i nu 25 år, og det bliver det med et højenergisk show spækket med hits.

For er der noget, der har kendetegnet Robbie Williams’ solokarriere, er det hits. Og netop de mange ørehængere blev 9. september i år genudgivet på opsamlingsalbummet ’XXV’, der traditionen tro strøg til tops på den britiske albumhitliste. Det var 14. gang, det skete, og bedriften er ensbetydende med, at ikonet nu er den kunstner, der som soloartist har flest førstepladser på netop den britiske albumhitliste. Medregner man Robbie Williams’ tid i Take That, er han oppe på 19 førstepladser, hvilket kun overgås af Paul McCartney, der samlet set har flere.

Share your wonders: