skip_to_main_content

Remisens julemiddag og julekoncert

2. december 2021 kl. 17.30. 

Remisens julemiddag starter kl. 17.30 med en UDSØGT tre retters menu.
Koncerten starter kl. 20.00:

SOULMISSION - A CHRISTMAS EXPERIENCE
Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere denne enestående julekoncert med SOULMISSION - Linda Andrews, Jasmin Gabay, Marcel Gbekle & Jakob Sveistrup.

Med et himmelsk touch, en duft af gran og fire stemmer af højeste klasse, bliver nogle af julens største danske og amerikanske hits fortolket, så gospel pop og soul smelter sammen i et stort julehjerte med spiritualitet, kærlighed og varme. Udover at være velsignede med fire guddommelige sangstemmer og en musikalitet ud over det sædvanlige, har de det til fælles, at de alle er kendte navne og ansigter fra TV.

I SOULMISSION viser de fire sangere, hvorfor de er kommet så meget videre end den flygtige berømmelse skærmen ofte tilbyder. Soul og gospelmusikkens spirituelle sange har været omdrejningspunktet hos alle fire solister i deres musikalske karrierer, og sidste år dannede de SOULMISSION, for at kunne dele deres musikalske passion med hinanden, og for at kunne dele de helt unikke øjeblikke med et publikum - de magiske øjeblikke, der opstår imellem stemmer på så højt et niveau som deres.