Gå til indhold
©  Foto:

Pippi

Lørdag 14 oktober 2023 - torsdag 19. oktober 2023. 

Hun er helt sin egen, og hun har tidligere taget Herning med storm. Nu venter et herligt gensyn med Pippi Langstrømpe, når MCH Musical i 2023 opfører den succesfulde musical om verdens stærkeste pige.  Musicalen om pigen, der uden besvær kan løfte sin hest, havde stor succes i MCH Herning Kongrescenter i 2015 og 2019, hvor der var udsolgt til sidste sæde. Og nu vender musicalsuccesen, som har medrivende musik af legendariske Sebastian, tilbage til MCH Herning Kongrescenter i efterårsferien 2023.

ASTRID LINDGREN-KLASSIKER MED HUMOR OG NOGET PÅ HJERTE

Pippi, hvis fulde navn er Pippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, gør tingene på sin helt egen måde – og måske ikke helt som de voksne bryder sig om. Men hun gør alting af et godt hjerte og med glimt i øjet. Med vennerne, søskendeparret Tommy og Annika laver hun sjov og ballade og gode gerninger i og omkring huset Villa Villekulla, hvor hun bor sammen med sin hest, Lille Gubben, og aben Hr. Nilsson. Hun holder tyveknægtene Blom og Dunder-Karlsson, som vil stjæle hendes kostbare skatte, fra døren, ligesom hun undgår at blive sendt på børnehjem af den fornemme Frk. Prysselius, som bedst kan lide orden i sagerne. Alle disse figurer kan sammen med Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, og betjentene Kling og Klang opleves på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter.

 

 

Astrid Lindgrens

PIPPI LÅNGSTRUMP

i en sceneversion af Staffan Götestam

Musik og sangtekster Sebastian

Teaterforlag: Nordiska ApS - www.nordiska.dk 

Illustrationer: Ingrid Vang Nyman 

 

Musicalen ’Pippi Langstrømpe’ har premiere 14. oktober i MCH Herning Kongrescenter. Efter spilleperioden i Herning spiller forestillingen i Aalborg og Ringsted.

Share your wonders: