Phillip Faber

Fredag 19. november 2021 kl. 19.00. 

Mød manden, der gennem fællessang styrkede sammenholdet under coronaen, i samtale med livsstilsekspert Anne Glad i MCH Herning Kongrescenter. Her kan du opleve Phillip Faber, som du ikke har set ham før, til en unik aften i Herning i sangens tegn – naturligvis krydret med masser af personlige fortællinger.

I løbet af foredraget vil Phillip Faber øse ud af sin viden og dele sin glæde ved den danske sangskat med dig. Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd, og hvor fællessang og samtale vil skabe en helt speciel stemning. Både sangene, det at synge og ikke mindst følelserne forbundet med sang er omdrejningspunktet, når Phillip Faber sætter sig ved flyglet og, i samtale med livsstilseksperten Anne Glad, indtager scenen i Herning.

Dansk sangskat og fællessang
Den danske sangskat er enestående, og ingen andre lande har så broget og rig en arv, der bruges og fornyes hver eneste dag. Phillip Faber vil dele sin kærlighed til den danske sang og give publikum i Herning et indblik i sin egen historie og liv. Det handler om betydningen af sangen, hvad der gør en sang god og ikke mindst alt det, som sang gør ved os.

Under coronakrisen er interessen for sang vokset, og skønne strofer og smukke melodier dyrkes i fællesskab, endda på landsdækkende tv i ’Fællessang – hver for sig’, hvor Phillip Faber blev et ikon for sammenholdet. I MCH Herning Kongrescenter kan du nu høre, hvordan manden bag flyglet oplevede pludselig at stå i midten af det hele i programmerne, der samlede Danmark i en svær tid.

ARRANGØR: TIKKO