skip_to_main_content

Pedersen & Graversen

Når du er på besøg i Herning, kan du gøre opholdet nemt og bekvemt ved at leje en billig kvalitetsbil hos Pedersen & Graversen. En udlejningsbil giver dig den ultimative frihed til at opleve byen og lægge vejen forbi en hvilken som helst attraktion, præcis når du vil.

Udover personbiler kan du også leje minibusser. Blandt mulighederne er der to 9-personers minibusser med og uden lift samt en lidt mindre model med plads til 8 personer. Skal du afsted på tur med hele familien, en større flok venner/veninder eller kolleger, er en af minibusserne et både praktisk, hyggeligt og økonomisk godt valg.

Derudover kan du leje varevogne, flyttebiler m/lift og en autotrailer.

Når du lejer bil hos Pedersen & Graversen, får du altid 100 kilometer pr. dag. Lejer du fx en bil i to dage, har du altså 200 kilometer inkluderet i lejen. Ved du, at du får brug for at køre langt, er det muligt at købe rabatpakker med ekstra kilometer til en god pris.

Pedersen & Graversen holder til på Gudhjemvej 3A i Herning. Her både henter og afleverer du din lejebil. Personalet er altid klar til at vejlede dig om biludlejning, så du får den bil, der passer til dit behov. Se hele udvalget af udlejningsbiler på www.pedersen-graversen.dk/biludlejning.
 
Åbent weekender og helligdage efter aftale.