Gå til indhold
©  Foto:

Påskeferie 2023 i Herning og Ikast-Brande

Påskeferie 2023

Glæd dig til en skøn påskeferie i Herning og Ikast-Brande fyldt med aktiviteter, events og attraktioner for hele familien. 

Events

6. - 7. april kan du opleve en helt særlig påskeudstilling på den gamle herregård Herningsholm. Oplev smukke papirklip af papirkunstner Bit Vejle og giv fuld gas på kreativiteten med Gabriella Holm, som inviterer indenfor til kreativt DIY-værksted for børnene. Glæd dig også til at blive fristet af de lækreste ting ved Retro, Vintage & Design markedet, hvor flere end 25 stande fra region midt er repræsenteret.

Se flere påskeevents her

Aktiviteter

Hop i de varme bassiner hos DGI-Huset Herning, Herning Svømmehal og Ikast Svømmecenter. Vær kreativ med penslen hos KREA-U, eller se om du kan slippe ud af Locked - Escape Rooms i Herning. Baboon City er et legeparadis for børn. Her kan I udforske hoppeborge, trampoliner, spillemaskiner, minigolf og meget mere.

Attraktioner

Jyllands Park Zoo er åbnet til en ny sæson. Her kan børnene frit løbe rundt og hilse på dyrene og lege på de gode legepladser. Der er mulighed for en ridetur og en tur rundt i parken med det fine tog. Til de voksne vil vi anbefale jer at kigge forbi Autogalleriet i Herning. En perle fyldt med historiske biler. 

Find mere inspiration til din påske her

Share your wonders: