Gå til indhold
©  Foto:

Operettegalla

Søndag 23. april 2023 kl. 16.00.

Der bydes op til et brag af dimensioner på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter, når OperetteKompagniet veloplagt indtager teatersalen med ’Operettegalla’ og fylder huset med herlig og lystig musik i trefjerdedelstakt. 

Både kendere og nybegyndere kan være med, når operetten her er i fokus. Operetten, som regnes som forløberen for musical-genren, kan beskrives som en musikalsk komedie med sang, tale og ofte dans. Genren minder om opera, men operetterne er oftest lettere og mere tilgængelige – både musikalsk og tematisk. 

OperetteKompagniet, som arbejder for at udbrede kendskabet til og skabe livsglæde gennem operetten, forstår at skabe en fest, og vi kommer vidt omkring i repertoiret denne eftermiddagsstund, der vil byde på lidt af det hele. Det wienerske schwung er uundværligt, de populære melodier fra vore egne breddegrader uimodståelige – og så er der jo alle overraskelserne undervejs.

En af Danmarks bedste akustiske guitarister dukker op og leverer akkompagnement til velkendte melodier, men som man aldrig har hørt dem før.
Carol & Thomas har nok engang festbandet med sig og desuden udsøgte gæster fra det sprudlende ensemble ved deres side.

Forvent en lystig eftermiddag med livsglad musik fra øverste hylde 23. april i MCH Herning Kongrescenter. 

Fri placering ved 4-mands borde.

Medvirkende: 
Signe Asmussen, sopran
Thomas Peter Koppel, tenor & konferencier
Jonathan Koppel, tenor
Allan Sjølin, guitar
FESTBANDET under ledelse af Carol Conrad, piano.

Arrangør: 
Herning Teater
www.herningteater.dk 
herningteater@mail.dk 

Share your wonders: