Nytårskoncerten Lauseniana

Søndag 17. januar 2021 kl. 13.00.

OPLEV NYTÅRSKONCERTEN 2021 MED LAUSENIANA.

Det nye år skydes ind med den traditionsrige nytårskoncert med promenadeorkestret Lauseniana 17. januar. Her kan du se frem til at starte 2021 med en festlig, klassisk koncert, når nytårskoncerten afholdes for 44. gang i MCH Herning Kongrescenter.

Promenadeorkestret Lauseniana, som også er kendt som Slyngelorkestret, er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende.

Siden Lauseniana blev stiftet i 1963, har orkestret givet utallige koncerter i Danmark, og har ved mange lejligheder optrådt i radio og TV. Herudover har det været på adskillige koncert-turnéer i udlandet.

Navnet Lauseniana går tilbage til orkestrets grundlægger, afdøde musikdirektør Chr. Lausen, som tog initiativet til at etablere et orkester bestående af håndplukkede musikere. Fra en beskeden start er orkestret vokset til fuld symfonibesætning med 70 faste musikere, som kommer fra det meste af Jylland og Fyn.

SOPRAN MED STOR SPÆNDVIDDE.

Til Nytårskoncerten 2021 medvirker den 32-årige koloratur-sopran Sibylle Glosted. Hun er vokset op i en musikalsk og kunstnerisk familie som datter af skuespiller og sangerinde Betty Glosted og operasanger Erik Andersen.

Sibylle Glosted er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og University College of Opera i Stockholm. Hun har siden sunget store operapartier og har modtaget flere anerkendende priser. Også på musicalsiden har Sibylle Glosted med gode anmeldelser sunget hovedpartiet som Christine Daaé i “The Phantom of the Opera” på Det Ny Teater.

Få en festlig og opløftende start på det nye år i MCH Herning Kongrescenter 17. januar.

TID
Søndag 17. januar 2021 kl. 13.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.

TRANSPORT

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa kan bestilles på tlf. 9712 0777