Gå til indhold
©  Foto:

Nikolaj Stokholm - ekstra show

Lørdag 26. august 2023. 

Nu kan dine lattermuskler få en ordentlig omgang motion til en forrygende aften, når standup-komiker Nikolaj Stokholm besøger hedens hovedstad med sit nye show ’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’. Nikolaj Stokholm er nemlig klar med sit tredje – og hidtil sjoveste, synes han selv – onemanshow i trilogien, som han har fået Danmark til at more sig kosteligt over.

Det første show, ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ (2017), handlede om barndommen, og hvad komikeren er rundet af. Det andet show, ’Turen går til Nikolaj Stokholm’ (2021), var en fortælling om, hvordan hans omgivelser reagerer på den, han er blevet til. I det nye show stiller han spørgsmålet: ’Hvad er det så, jeg gerne vil være?’ Såvel store som små, fjollede som seriøse tanker om, hvad livet bringer, bliver serveret på den karakteristiske og skæve Stokholm-facon.

At Nikolaj Stokholm er populært og lattervækkende selskab, er der håndfaste beviser på. Han blev i 2021 kåret som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla, bl.a. for onemanshowet ’Turen Går til Nikolaj Stokholm’. Showet solgte flere end 110.000 billetter rundt omkring i Danmark, og publikum lå flade af grin.

Share your wonders: