Nikolaj Kirk

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+45 9926 9926

Website

Web

Den 25. november 2019 kl. 19.00.

Nikolaj Kirk giver Herning indblik i TV-succesen Nak & Æd.

Om arrangementet.

Hvordan smager en husmår? Og hvordan overkommer man diverse uforudsete udfordringer med madlavningen, når kameraerne ruller? Det og meget andet underholder Nak & Æd-værten Nikolaj Kirk med, når han besøger MCH Herning Kongrescenter 25. november 2019 med humørrigt foredrag.

Gennem årene er Nak & Æd hædret med prestigefyldte titler som ’Årets livsstilsprogram’ og ’Årets DR-program.’ Med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver Nikolaj Kirk spejderfærdigheder, jagt og kogekunst samtidig med, at den 44-årige kok får stillet sin eventyrlyst i det meste af verden. Gastronomi er det, der driver værket for Nikolaj Kirk, og han er konstant på udkig efter nye teknikker, der kan inspirere til nye retter.

PASSIONERET KOK MED KANT

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark efter medvirken i blandt andet tv-programmet ’Go’morgen Danmark’. Foruden sin gastronomiske kunnen er Nikolaj Kirk kendt for sin humørrige, uforudsigelige og fantasifulde tilgang til såvel madlavningen som livet.   

Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til at opleve en oplagt Nikolaj Kirk, der livligt beretter om scenerne, der er kendt fra tv.   

ARRANGØR: TIKKO 

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

25 Nov 19 / 25 Nov 19

Mon

19:00 -

Relaterede produkter

Opdateret af: