Gå til indhold
©  Foto:

Niels Hausgaard

Fredag 3. marts 2023 kl. 19.30.

Niels Hausgaard bringer humor og højt humør til Herning. 

The Danish Dane. 

Det bliver både hyggeligt og humørfyldt, når den populære entertainer Niels Hausgaard endnu engang gæster MCH Herning Kongrescenter med sine sange og sin underspillede komik.

Det er ikke nemt at putte en enkelt etiket på den folkekære Niels Hausgaard, der har underholdt danskerne siden 1971, og det er måske netop en af grundene til, at han har optrådt for fulde huse igennem så mange år.

Ofte har Niels Hausgaard mødt spørgsmålet: ”Hvor længe vil du fortsætte?” Hertil lyder svaret: “Til publikum ikke gider mere” eller “til jeg bli’r så gammel, så jeg er ufrivilligt morsom.” Materiale er der dog nok af, mener den gæve nordjyde.

Jazzede toner i 'The Danish Dane.'

Dybt alvorlige og foruroligende sager i vores samfund blander sig med det morsomme og direkte latterlige. Niels Hausgaard viger ikke udenom nogle af delene, når han gæster MCH Herning Kongrescenter. Han arbejder med det, han kalder “vores fælles skæbne,” som vi både har grædt og grinet af gennem årene. Med på scenen har han Martin Schack, som kan det hele på sine keyboards, men hans hang til jazz fornægter sig ikke. Mange kalder det “smukt” at høre Martin Schacks elegante håndtering af den musikalsk set ret udisciplinerede Niels Hausgaard.

Share your wonders: