Gå til indhold
©  Foto:

Neighbours & Friends - Stjernestunder 2023

Søndag 12. november 2023 kl. 15.00.

Stjernestunder 2022 blev bedømt således af glade og begejstrede publikummer:

Der er noget for øjne, ører, sjæl og sind, når sommersang-orkestret Neighbours & Friends i selskab med Guldhornene og The Silky Strings vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 12. november 2023. 

Spillemand, sanger og sangskriver Helge Engelbrecht rundede et skarpt hjørne tilbage i december 2022, hvor han både kunne fejre 70-års fødselsdag samt 50-års jubilæum i musikbranchen. Det blev markeret med jubilæumskoncerten ’Stjernestunder 2022’, der høstede stjerner og rosende ord som: ’verdensklasse, ’musikalsk helt i top’ og ’12 med pil opad’. 

Og netop den rosende tilbagemelding samt store begejstring blandt publikum har givet anledning til, at det store 17-mands-ensemble atter drager på turné med stop i Herning. 

Der venter dig således et skønt gensyn med samme besætning og samme show – men i en helt ny og flot opdateret 2023-udgave. 

’Stjernestunder 2023’ bliver som koncert og som show det mest ambitiøse til dato fra hele holdet i Mariehaven – en stemningsfyldt musikoplevelse spækket med nedslag fra Helge Engelbrechts karriere, som blandt andet omfatter hele 10 af sangskriverens egne sange, der har fundet vej til Dansk Melodi Grand Prix.

Share your wonders: