The Minds Of 99

Torsdag 27. januar 2022 kl. 20.00. 

De står bag kæmpehits som ’Hurtige hænder’, ’Stjerner på himlen’, ’Alle skuffer over tid’ og ’Som Fluer’ – og de har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer et på hverken streaming- eller radiohitlister. Torsdag 27. januar 2022 giver de koncert i Jyske Bank Boxen som en del af succesbandets tour ’Infinity Action tour’.

The Minds of 99 har, med sine talrige ørehængere, energiske liveoptræden og evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, markeret sig som en af landets absolutte livefavoritter. Femmandsbandets popularitet skinner også tydeligt igennem med sin seneste udsolgte koncert i Parken til september – det er nemlig kun sket én gang tidligere, at et dansk band har fyldt nationalarenaen.

Men to år er nu gået siden, The Minds of 99 sidst optrådte live på scenen som følge af coronapandemien – og det storhittende band ser derfor ekstra meget frem til at hylde livemusikken sammen med publikum, når de indtager scenen.

- Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år, vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i to år. Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live, vores musik lever allermest, og det er dér, sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen, og det vil vi gerne være med til. Vi savner landevejen utroligt meget, udtaler forsanger Niels Brandt.