©  Foto:

MGP Mega Show

Lørdag 23. marts 2024 kl. 15.00.

Giv dine børn eller børnebørn en festlig og farverig lørdag med masser af musik og sjov, når de otte finalister fra tv-showet MGP 2024 samles til en spektakulær genforening i Jyske Bank Boxen. ’MGP MEGA SHOW’ indtager multiarenaen i Herning lørdag 23. marts 2024 til et uforglemmeligt arrangement i børnehøjde. 

Et musikalsk show i særklasse
Showet styres af erfarne værter, som med charme og glimt i øjet, sørger for, at stemningen er i top, og den musikalske fest bliver sat i gang i Jyske Bank Boxen. Publikum vil hurtigt mærke det tætte bånd mellem værter og finalisterne, som er med til at sikre et mindeværdigt og sublimt show for hele familien. I kan se frem til en overdådig oplevelse, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje: Fantastisk lyd, fortryllende lys, imponerende dansetrin og visuelle effekter, der til sammen skaber den perfekte ramme om de unge stjerners optræden.

Sidste år udspillede MGP MEGA SHOW sig for første gang i multiarenaen – her var stemningen slet ikke til at tage fejl af, hvor tusindvis af ellevilde fans festede med på samtlige MGP-hits i det næsten to timer lange show. Nu gentager DR succesen fra sidst, når MGP MEGA SHOW vender tilbage til Herning lørdag 23. marts. 

Tag med og oplev den legendariske MGP-stemning i Jyske Bank Boxen, når de otte finalister samles en måned efter den store TV-begivenhed til et brag af en fest.