MGP Gallashow 2021

Søndag 26. september 2021 kl. 14.00.

MGP-Stjernerne giver koncert i Herning i 2021. 

Er familiens yngste også de vildeste MGP-fans? Så tag dem under armen og kom til årets mest festlige børnekoncert - MGP GALLA SHOW 2021.

Traditionen tro kan de mange MGP-fans glæde sig til et gensyn med de populære sange live fra scenen, når årets dygtige MGP-finalister giver koncert i MCH Herning Kongrescenter søndag 26. september 2021.

Blandt et stærkt felt af talentfulde artister blev vinderen af MGP 2021 kåret 27. februar – og til september er deltagerne igen klar til at drage ud og optræde sammen til en række børnekoncerter krydret med fantastiske sange, musik, dans og glade børn – både på og foran scenen.

Glæd dig til at opleve Emilie med sangen ’Ikke som de andre piger’, Tinke & The Winkies med ’Regnbuer’ og Superbrothers med deres sang ’Vi vil ha' lov’, når de tre superfinalister gæster MCH Herning Kongrescenter. Og hvis gældende covid-19-restriktioner tillader det, vil det også være muligt at få en autograf af deltagerne.

Bemærk, vi tager forbehold for, at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.