skip_to_main_content

MGP 2022

Lørdag 26. februar 2022 kl. 19.00.

Der er lagt op til en kæmpe festaften for de mindste med et forrygende show og masser af sang, dans, musik samt festfyrværkeri, når Herning Kommune igen er Årets Grand Prix By, og Jyske Bank Boxen er vært for børnenes MGP 2022 lørdag 26. februar.

Et festligt gensyn

Det er en aftale mellem DR, MCH og Herning Kommune, der sikrer, at Dansk Melodi Grand Prix 2022 og den populære børne-udgave, MGP, atter skal holdes i Jyske Bank Boxen. Det er fjerde gang, at MGP holdes i Herning.

- Melodi Grand Prix for både børn og voksne er en folkefest, som altid skaber stemning og begejstring rundt omkring i byen og kommunen. Det ser jeg frem til sker igen. I Herning Kommune har vi stor erfaring med at være vært for store events, så vi glæder os og ser med forventning frem til de to shows, siger Dorte West, (V), borgmester i Herning Kommune. 

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, noterer, at det altid er helt særligt at få lov til at danne ramme om Dansk Melodi Grand Prix og MGP i tæt samarbejde med Danmarks Radio og Herning Kommune: 
- Danmarks Radios store TV-shows er med sin unikke intensitet og begejstring kendt for at samle både nationen og generationerne foran TV-skærmene, og vi glæder os over, at tusindvis af forventningsfulde børn og voksne igen får mulighed for at opleve de imponerende shows i virkeligheden i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen.

FAKTA:

MGP 2022 holdes lørdag 26. februar i Jyske Bank Boxen.

Herning og MCH har tidligere været vært for MGP:
2013 - Vinder: Kristian - ”Den første autograf”
2017 - Vinder: Bastian - ”Frikvarter”
2019 - Vinder: SODA

Følg alle nyhederne om MGP på dr.dk/MGP.

Der er udsolgt.