Mads & Monopolet

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+4599269926

Website

www.mch.dk

Lørdag den 21. november 2020 kl. 20.00. 

Tjek om datoen er aflyst eller flyttet på www.mch.dk

En aften med Mads & Monopolet i Herning

I over 15 år har Mads Steffensen sammen med Monopolet løst danskernes dilemmaer. Nu kan lytterne atter få lov at opleve radiosuccesen live, når Mads & Monopolet går på scenen i MCH Herning Kongrescenter 16. maj.

Først på P3, så på P4 og nu for tredje gang i MCH Herning Kongrescenter. Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet uden tvivl det mest populære radioprogram i Danmark. Det er alt fra hverdagens små dilemmaer til danskernes store livskriser, der bliver behandlet i æteren, og uanset om der er tale om engangsknald eller bleskift, så får lytterne altid monopolets uforbeholdne mening. Flere af monopoldeltagerne er efterhånden legendariske i dette regi, ligesom navnet Preben er blevet udødeliggjort i monopolsammenhæng.

Showet i Herning kommer ligesom radioprogrammet til at handle om danskerne og de dilemmaer, de havner i. Og dem er der - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum kan sende ind specielt til aftenens show i Herning. Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de heller ikke har aktier i dem. 

Som Mads Steffensen ville sige det, så bliver det en aldeles fremragende aften, når Monopolet tager publikums dilemmaer op på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Det populære radioprogram har da også formået at fylde salene i Herning ved de tidligere besøg, så det gælder om at være ude i god tid, hvis billetterne skal sikres.

Hvis du skal med som publikum og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk. Der er ingen radiosending/podcast fra showet.

En aften med Mads & Monopolet kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 21. november 2020. 

 

Yderligere information

TID
Lørdag 21. november 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her.

 

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. 
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen. 

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

21 Nov 20 / 21 Nov 20

lørdag

20:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af