Linda P

Fredag den 5. februar 2021 kl. 20.00. 

Linda P's Sabotagehunger 

Linda P har flyttet sin Danmarksturne fra foråret 2020 til efteråret 2020/foråret 2021. Linda beklager ulejligheden og håber, at alle vil have lige så meget lyst til at opleve hendes nye show ’Sabotagehunger’ i efteråret 2020/foråret 2021 i stedet.

Har du billetter til nuværende show her i MCH Herning Kongrescenter kan disse benyttes / byttes til den nye dato den 5. februar 2021, eller refunderes hos Billetlugen inden den 28. juni.

Sabotagehunger 

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”. MEN … er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.

 

Yderligere information

TID
Fredag den 5. februar 2021 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING 
Se alle restauranter i Herning her. 

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salen. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Teatersalen har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol.
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.