Jul på Klosterlund Museum

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Klosterlund Museum

7442 Engesvang

Kontakt

Lørdag den 23. og søndag den 24. november 2019 kl. 10.00-16.00.

Jul på Klosterlund Museum

Traditionen tro afholder vi julearrangement med masser af aktiviteter for børn og voksne på Klosterlund Museum. Sidste weekend i november slår museet nemlig dørene op for et hyggeligt, gammeldags julemarked med alt hvad der dertil hører af julepynt, grantræer, æbleskiver, lys og meget mere.

Så kig forbi og voks et æble, klip julepynt, bag dine egne pebernødder eller byg din egen træ-nisse. Der er også fine boder med gran, julepynt, dekorationer, gaveidéer og inspiration. Som noget nyt i år kan du gå på nisse-jagt med præmie til vinderne.

Traditionen tro lægger museumsforeningen og museets frivillige et stort arbejde i julemarkedet. Over 1000 æbleskiver bliver bagt på det gammeldags tørvekomfur, i den gamle fodermesterbolig, hvor der også serveres gløgg.

Museets frivillige står også bag aktiviteter som trædrejning, binding af halmkranse, uldhåndværk og juledekorationer samt meget af arbejdet med forberedelserne. Derudover sørger et udvalg af bod-holdere for markedsstemningen og muligheden for at gæsterne kan få julegaver og julepynt i hus.

Fælles for mange af juleaktiviteterne på Klosterlund Museum er de historiske referencer til julen, som den udspillede sig på egnen tilbage i tiden.

Pris: 50,- (Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang).

Ved indgangen tilbydes et klippekort til alle børneaktiviteter. Klippekortet koster 10,- pr. barn og dækker udgifter til materialer. Til gengæld får børnene fine produkter at tage med hjem.

Adresse

Klosterlund Museum

7442 Engesvang

Åbningstider

23 Nov 19 / 23 Nov 19

Sat

10:00 - 16:00

24 Nov 19 / 24 Nov 19

Sun

10:00 - 16:00

Relaterede produkter

Opdateret af: