©  Foto:

Jacob Dinesen - Siddekoncert

Lørdag 13. april 2024 kl. 20.00.

Nu kan du opleve – eller måske genopleve – et af de største fænomener i nyere tid, når singer-songwriter Jacob Dinesen giver koncert i MCH Herning Kongrescenter 13. april 2024 på en eksklusiv Danmarksturné.

Den populære og anmelderroste sanger og guitarist Jacob Dinesen har både nye sange og fornyet selvindsigt med til Herning. Han har nemlig brugt det seneste år på at udvikle sig selv og sin sangskrivning i studiet med nye musikalske samarbejdspartnere.

"Sidste år gik det op for mig, at jeg har udgivet musik og turneret nonstop siden 2016 og vitterligt har fået levet den unge mand ud, som jeg gerne ville være. Jeg hader stagnation, men indså at jeg var nødt til at trække stikket. Det har givet selvindsigt, udvidet min horisont og åbnet døren på klem til det menneske, jeg måske i virkeligheden er og til en sangskriver, der nu kan kravle ud under tordenskyen og søge mod lyset", siger han.

Når Jacob Dinesen drager på forårstour med sin melodiske rock, bliver det med flere helt nye sange på set-listen, blandt andet nummeret ’The Waiting Game’ ft. stjernefrøet Siné.

"’The Waiting Game’ er en sang om selvransagelse, udvikling og kommunikation – eller mangel på samme – i parforholdet. Derfor skulle fortællingen også have et andet perspektiv end bare mit. Da Siné gik ind og leverede sit fløjlsbløde feminine modspil til min vokals mere aggressive lyd, tillagde hun lige præcis den ekstra dimension til teksten, som sangen manglede", lyder det fra Jacob Dinesen, der glæder sig til at præsentere det nye album for publikum:

"Min kommende plade bliver noget andet end det, jeg har lavet før, så det er klart, at det ikke er uden en vis portion nervøsitet, at det skal præsenteres ude i det ganske danske land."

Den stærke vokal fra Sønderjylland

Den 28-årige Jacob Dinesen fra Tønder har en særlig nerve i sin dybe, lidt rå og meget sjælfulde stemme, og den nerve kommer til udtryk i hans musik, der karakteriseres som americana-rock og folkrock inspireret af keltisk folkemusik.

Hans debutalbum, ’Count the Ways’, udkom i 2015, og han har nu fem studiealbum bag sig. Det er blevet til flere end 45.000 solgte af slagsen, 36 millioner streams og den ene udsolgte tour efter den anden. Hans koncerter beskrives som kraftfulde og intime, og han er kendt for et helt særligt nærvær på scenen.

Tag dine venner med til en unik oplevelse med den talentfulde sanger, der byder på eftertænksom rock med kant og beskrives som en stigende stjerne på den danske musikscene.