VisitHerning

International Street Art Festival

En helt særlig oplevelse i Brande er den International Street Art festival, hvor hele byen summer af liv, kunst og glade farver.

Den Internationale Street Art Festival, som skulle være afholdt den 27. - 28. juni 2020 er udsat til sommeren 2021 pga. corona-situationen. 

En lang række topprofessionelle, internationale kunstnere indtager byen og udøver deres kunst i Brandes gader og på enkelte husgavle. Mens kunstnerne er i gang med at forvandle byens gader og stræder til unikke og farvestrålende kunstværker er der mulighed for at deltage i mange andre aktiviteter.

Der vil være børnenes egen Street Art, hvor børnene under kyndig vejledning kaster sig ud i at prøve kræfterne med Street Art-kunsten.

Som gæst får du mulighed for at følge processen fra de første streger til det færdige kunstværk – hele tre kunstkategorier dystres der i:

3D-kunst - den fascinerende kunstform der de seneste år er blevet meget populær med sin teknik, der snyder øjet.
Fri kunst – her får kunstnerne frie hænder til at male der egne motiver, som ofte har et helt unikt udtryk.
Kopikunst – kunstværkerne i denne kategori er typisk kopier af berømte mestre, som for eksempel Botticelli, Rubens eller Rembrandt. Man bliver uvilkårligt betaget af kunstnernes evner.


Følg os på Facebook eller læs mere på www.visitart.dk