Ida Corr

Fredag 12. februar 2021 kl. 20:00.

IDA CORR GIVER KONCERT MED EXTRAVAGANZA OG FULDT BAND I MCH HERNING KONGRESCENTER.

Talrige ørehængere, energisk liveoptræden og en mindeværdig koncertoplevelse af højeste kvalitet. Det er, hvad du kan glæde dig til, når den passionerede og talentfulde Ida Corr 12. februar 2021 fyrer op under musikken i MCH Herning Kongrescenter i forbindelse med sin nye Danmarksturné.

Ida Corr viste helt nye sider af sig selv, da hun i 2019 turnerede med den akustiske version af sit repertoire. Nu formår hun igen at forny sig og løfte koncertoplevelsen til et helt nyt niveau. Med et stort, unikt og eksplosivt setup, fuldt band, extravaganza og en perlerække af de allerstørste hits er der i den grad lagt op til farverig fest og fællessang med den aarhusianske sangerinde.

Allerede i 2007 brød Ida Corr igennem på den danske såvel som den internationale scene, hvor hun med stjerneproduceren Fedde Le Grand storhittede med ‘Let Me Think About It’. Sidenhen har den energiske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 gjorde hun sig atter bemærket med sin deltagelse i Toppen af Poppen, hvor hun med en smuk fortolkning af Gnags’ ‘Når Jeg Bliver Gammel’ sang sig direkte ind i danskernes hjerter.

TID
Fredag 12. februar 2021 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Restaurant Teater Kælderen åbner kl. 17.00
Aftenens menu er Husets buffet kr. 248,-/Husets burger med krydrede bådkartofler kr. 145,-.
Bordbestilling nødvendig på tlf. 9926 9927. Ved samlet køb af billet og Husets buffet/Husets burger, er der automatisk reserveret bord.

TELESLYNGE Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.