Hr. Skæg

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+4599269926

Website

www.mch.dk

Lørdag den 5. september 2020 kl. 14.00. 

Tjek om datoen er aflyst eller flyttet på www.mch.dk

Hr. Skægs Hotel 

Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor og vækker nysgerrigheden for sprog. Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel og det tager han med på turné rundt i hele Danmark.

På et hotel møder man mennesker fra hele verden og det er ikke altid lige let at forstå hvad de vil.

Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af at engelsk faktisk ikke er så svært som folk går og tror.

Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøreat forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

Intet Hr. Skæg show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show som du ikke bør gå glip af.

 

Yderligere information

TID
Lørdag 5. september 2020 kl. 14.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

05 Sep 20 / 05 Sep 20

Lørdag

14:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af