Gå til indhold
©  Foto:

Hampen Camping

Dancamps Hampen ligger som en oase tæt på Jyllands spændende attraktioner og store naturoplevelser - og er det perfekte sted at slappe af og lade op sammen. Dancamps Hampen er en mindre familie campingplads, er en rigtig naturperle i det midtjyske område og ligger på den jyske højderyg med Hærvejen som nærmeste nabo.

Ved søerne er der også anlagt en herlig naturlegeplads, hvor både børn og voksne kan fornøje sig med bl.a. forhindringsbane, leg og bål. Hampen Sø er fredet, og det er derfor ikke tilladt at fiske i søen. Men søen er dejlig at svømme i og børn kan sejle i deres gummibåde.

Hos Hampen Camping bor du på store velholdte pladser med fine servicefaciliteter. Stor reception, cafe og en velassor­teret butik.

Pladsen ligger centralt for mange spændende udflugtsmål som Legoland, Løveparken Givskud Zoo, Playland, Aqua i Silkeborg, Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og meget mere.

Kort sagt, nyd en oase tæt på Jyllands spændende attraktioner og store naturoplevelser - og et rigtig godt sted at slappe af og lade op sammen.

Fine tilkørselsforhold fra vej A13 (Vejle-Viborg) og vej 176 (Hampen-Billund).

På Hampen Camping er der plads til alle. Udover selve campingpladsen er der også fine teltpladser, samt en rigtig hyggelig hytteby. På campingpladsen er der alt, hvad hjertet måtte begære - lige fra et velassorteret SPAR-marked og bager, til restaurant, specielle børnebaderum, fælleskøkken, stort legeområde med legeplads, en gokartbane, swimmingpool, mooncarbane og en stor hoppepude til børnene. De kan hoppe løs i timevis, hvis de vil. De kan også samle brænde i skoven, og riste skumfiduser over bålet. Cool! Der er også et lokale med spillemaskiner.

Som noget nyt er der indrettet nye Luksus hytter på 25 m². Hytterne er indrettet i moderne-rå-natur-hygge stil med kogeø, bad og toilet.

Her er 1 soverum, 1 opholdsrum, bad samt toilet. I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, køleskab, kaffemaskine, tekoger og en mikrobølgeovn.

Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum, en hems og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned, håndklæder og viskestykker kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe dette. Der er TV i hytten. Wifi kan tilkøbes og hund er tilladt i udvalgte hytter.  

Det er en perfekt campingplads for dem, som elsker udendørslivet.

Hampen Camping tror på, at oplevelser, samvær, nærvær, sammenhold, venskaber, god mad, fest og ballade samt liv og glade dage er vejen til alle tiders største campingsucces.

 

 

Share your wonders: