Gå til indhold
©  Foto:

Hampen Camping

Hampen Camping ligger som en oase tæt på Jyllands spændende attraktioner og store naturoplevelser - og er det perfekte sted at slappe af og lade op sammen. Hampen Camping er en rigtig naturperle i det midtjyske område og ligger på den jyske højderyg med Hærvejen som nærmeste nabo.

Ved søen er der også anlagt en herlig naturlegeplads, hvor både børn og voksne kan fornøje sig med bl.a. forhindringsbane, leg og bål. Hampen Sø er fredet, og det er derfor ikke tilladt at fiske i søen. Men søen er dejlig at svømme i og børn kan sejle i deres gummibåde.

Hos Hampen Camping bor du på store velholdte pladser med fine servicefaciliteter. Stor reception, cafe og kiosk. Pladsen ligger centralt for mange spændende udflugtsmål som Legoland, Løveparken Givskud Zoo, Aqua i Silkeborg, Himmelbjerget, Silkeborgsøerne, Fodboldgolf i Gludsted, cykel ture i naturen og meget mere. Kort sagt, nyd en oase tæt på Jyllands spændende attraktioner og store naturoplevelser. Fine tilkørselsforhold fra vej A13 (Vejle-Viborg) og vej 176 (Hampen-Billund).

På Hampen Camping er der plads til alle. Udover selve campingpladsen er der også fine teltpladser, samt en rigtig hyggelig hytteby. På campingpladsen er der cafe, kiosk, specielle børnebaderum, fælleskøkken, stort legeområde med legeplads og en stor hoppepude til børnene.

Hytterne er indrettet med 1 soverum, 1 opholdsrum, nogle er med bad samt toilet. I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med køleskab, kaffemaskine, te koger og en mikrobølgeovn.

Køkkenet er udstyret med service til 5 personer.

Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum, en lille hems og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer. Sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes. Der er Wifi på pladsen og hund/kat er tilladt i udvalgte hytter men skal holdes i snor.

Hampen Camping er en perfekt campingplads for dem, som elsker udendørslivet. Hampen Camping tror på, at oplevelser, samvær, nærvær, sammenhold, venskaber er vejen til alle tiders største campingsucces.

Share your wonders: