skip_to_main_content

Gamebox Festival

Fredag 22. april - søndag 24. april 2022.

Gamebox Festival er navnet på Danmarks nye gamingevent i MCH Messecenter Herning, der byder på alt inden for esport og gaming 22.-24. april 2022. Eventen er skabt i tæt samarbejde med etablerede aktører i gamingbranchen.

Uanset hvilken spilgenre gaminghjertet banker for, kan gamingentusiaster glæde sig til weekenden 22.-24. april 2022. Her har MCH premiere på Danmarks største gamingevent: Gamebox Festival.

Eventen blev offentliggjort torsdag formiddag via en liveudsendelse, hvor administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen og projektleder Nikolaj Pagh var i studiet i selskab med esportsværten Andreas "Jern" Thomsen. Her løftede arrangører og samarbejdspartnere sløret for detaljerne om Gamebox Festival - til stor glæde for MCH-direktøren:

Gamebox Festival er en stor nyhed for MCH-koncernen. I samarbejde med en række gode og tætte samarbejdspartnere er det med Gamebox Festival vores intention at skabe en verden af gaming samlet ét sted. Gamebox Festival er en stor event med et mangfoldigt univers, og vi glæder os til at samle branchen og skabe en unik oplevelse for alle gaminginteresserede, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og sender samtidig en stor tak til samarbejdspartnerne for deres store engagement i tilblivelsen af Gamebox Festival.

En verden af gaming
Gamebox Festival fylder 30.000 kvadratmeter i MCH Messecenter Herning og byder indenfor til en verden af esport og gaming, hvor de besøgende får mulighed for at deltage i ét stort gamingfællesskab. Eventen henvender sig til alle, uanset om man er rutineret gamer, nybegynder eller forælder, og byder på seks forskellige aktivitetsområder - Battlebox, Playbox, Unbox, LAN, Talks og Fanzone. Her kan de besøgende dyste mod venner og idoler, overvære professionelle showkampe, se det vildeste gaminggear, høre interessante foredrag, købe merchandise og meget andet. Der bliver også mulighed for at tage udstyr og sovepose under armen og hænge ud med vennerne hele weekenden til det kæmpestore LAN-party.

Gamebox Festival arrangeres af MCH i samarbejde med Jyske Bank og Elgiganten og supporteres af DGI, DIF, Esport Danmark, Astralis, Ungdomsringen, Dansk Firmaidrætsforbund, HLTV og NetParty Herning. Gamebox Festival afholdes 22.-24. april 2022 i MCH Messecenter Herning.