Gå til indhold
©  Foto:

Forudsigelser af Jan Hellesøe - Ekstra Show

Torsdag 19. januar 2023 kl. 20. 

Populære Jan Hellesøe manipulerer og underholder med ekstra show i Herning. 

Oplev psykologisk manipulation og underholdning på allerhøjeste niveau, når Danmarks dygtigste manipulationsekspert Jan Hellesøe lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med et ekstra show 19. januar 2023.

Efterspørgslen på billetter til showet ’FORUDSIGELSER’ har i efteråret været så stor, at Jan Hellesøe stiller op med endnu et show i Herning.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med Jan Hellesøe i DR-programmerne ’Fuckr med dn hjerne’, ’Manipulator’ og senest seer-succesen ’I hjernen på stjernen’, der efterlod os alle med måbende blikke og fik os til at tænke: Hvordan i alverden gjorde han nu det?

Nu har du mulighed for at opleve den uigennemskuelige manipulator udføre sine forførende umuligheder live på scenen i Herning. Showet er døbt ’FORUDSIGELSER’, fordi der ligger mange spændende facetter i udtrykket. For hvad ville du forudsige, hvis du kunne? Og er der noget, du ikke ville vide, hvis du kunne forudsige det?

Du kan med andre ord glæde dig til en mystisk og underfundig aften fyldt med underholdning, overraskelser og hjernemagi i selskab med den altid veloplagte showman Jan Hellesøe.

Share your wonders: