Formland Spring 2021

Foto: MCH
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Vardevej 1

7400 Herning

Kontakt

E-mail:info@formland.dk

Telefon:+45 99 26 99 26

Formland er en livsstilsmesse. Nyeste kollektioner, inspirerende trendzoner & trendtalks samt fokus på tendenser 2021/2022. Du får hele paletten samlet på ét sted. Vi glæder os til at se dig!

Formland er designmessen, der gennem 36 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. ‹›

Som Danmarks største designmesse giver Formland dig et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hele verden ansigt til ansigt med danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Gennem 73 messer har vi delt, elsket og ladet os begejstre over det nyeste, det bedste, det skæveste og mest inspirerende. Besøg Formland og få en unik messeoplevelse, som gør dig klar til den kommende sæson.

Formland er en messe for fagfolk og ikke for private personer, da leverandørerne, som udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen.

Adresse

Vardevej 1

7400 Herning

Åbningstider

21 Mar 21 / 23 Mar 21

mandagtirsdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af