Formland Forår 2020

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

MCH MESSECENTER HERNING

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:9926 9926

30. januar - 2. februar 2020.

Formland er designmessen, der gennem 35 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  

Som Danmarks største designmesse giver Formland dig et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hele verden ansigt til ansigt med danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Gennem 71 messer har vi delt, elsket og ladet os begejstre over det nyeste, det bedste, det skæveste og mest inspirerende. Besøg Formland og få en unik messeoplevelse, som gør dig klar til den kommende sæson.

Formland er en messe for fagfolk og ikke for private personer, da leverandørerne, som udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen.

Læs mere på www.formland.dk

Adresse

MCH MESSECENTER HERNING

7400 Herning

Åbningstider

30 Jan 20 / 02 Feb 20

Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af: