Gå til indhold
©  Foto:

EHF EURO CUP - Danmark vs. Sverige

Lørdag 29. april 2023 kl. 16.00.

Der er masser at glæde sig til for de danske håndboldfans i den kommende sæson. For Dansk Håndbold Forbund kan nu løfte sløret for, at herrelandsholdet krydser klinger med både Spanien, Tyskland og Sverige på dansk grund.

Alle fire mandskaber er allerede kvalificeret til Europamesterskaberne i Tyskland i januar 2024. Danmark sikrede sig billetten med EM-bronzen for et lille halvt års tid siden. Så i stedet for at skulle spille kvalifikationskampe, sætter de fire topnationer hinanden stævne i EURO Cup.

Braget mod de nykårede Europamestre fra Sverige finder sted i Jyske Bank Boxen 29. april 2023. De øvrige kampe spilles i København og Aalborg.

”Det bliver fedt at spille mod nogle af de bedste landshold i verden. Især at møde dem på hjemmebane foran vores altid helt fantastiske fans. Samtidig giver kampene os mulighed for at prøve nogle ting af mod nogle rigtig dygtige modstandere, så vi er bedst muligt rustet til de store mesterskaber," siger landsholdets nyudnævnte viceanfører, Magnus Saugstrup, der altid ser frem til møderne med vores svenske naboer.

Danmark møder i forbindelse med samlingerne i oktober, marts og april også de tre modstandere på udebane. Men det er især muligheden for at præsentere så stærke nationer herhjemme, som direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik M. Jacobsen, glæder sig over.

”Nu hvor håndboldherrerne har præsteret så godt, at de allerede er kvalificeret til EM, er det fantastisk, at vi i stedet er havnet i verdens stærkeste selskab til EURO Cup. Vi ser frem til, at danskerne får mulighed for at opleve nogle af de ypperste opgør, håndbolden kan byde på,” siger han.

Share your wonders: