Gå til indhold
©  Foto:

Det store nisseroderi

19. - november - 18. december 2022 i muséernes åbningstid.

I denne tid vågner nisserne. Nisser er søde, men det er ikke altid, at deres drillerier og magi er godt for os mennesker. Tværtimod!

Især på museer er nisser faktisk et stort problem. De ødelægger nemlig museets arbejde ved at lave rod i tingene. I øjeblikket er der en hel sværm af nisser løs på vores museer. Nisserne bytter rundt på årstal, laver vrøvlehistorier og sætter deres fedtede nissefingre i vores udstillinger.

Tag familien med og hjælp os med at opklare 'Det store nisseroderi'. Når I har klaret opsporingen, får I et lod med i den store nisse-lodtrækning. Der er spændende præmier på højkant, bl.a. gaveposer med julevarer fra museet og kreative børnekits. Vi trækker lod om 3 gaveposer, og vinderne får direkte besked 19. december.

Det store nisseroderi foregår på: Tekstilmuseet, Klosterlund Museum, Herningsholm Museum og Frilandsmuseet Herning i perioden 12. november til 18. december – i museernes åbningstid.

Alle fire steder er nisserne og opklaringen forskellig. Vi har både tekstilnisser, slotsnisser, mosenisser og frilandsnisser! I er velkomne til at besøge flere steder, og få flere lodder med i lodtrækningen.

Share your wonders: