De Tre Musketerer

Foto: Herning Teater
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Tirsdag 4. maj 2021 kl. 19.30.

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling De tre Musketerer rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge d’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

I denne svær(d)vægter af en forestilling tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical, og det hele krydres med masser af komik.

Det samme hold producerede lattersuccesen Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers, hvor anmelderne blandt andet skrev, at det var danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical.

Manuskript: Kjærulff, Dueholm og Jensen, usædvanligt frit efter Dumas
Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm
Producent: Figaros og Den Ny Opera

ARRANGØR: HERNING TEATER
HERNINGTEATER.DK - HERNINGTEATER@MAIL.DK

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

04 May 21 / 04 May 21

tirsdag

19:30 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af