©  Foto:

Danske Drabssager

Tirsdag 20. februar 2024 kl. 19.00.

Tag med på en topspændende, fascinerende og på mange måder skræmmende rejse ind i mørkets verden, når kriminalreporter og vært Stine Bolther inviterer to kendte eksperter fra podcast-serien Danske Drabssager med på scenen i Herning til en optagelse af to nye episoder.

Du får mulighed for at komme helt tæt på eksperterne, der har dedikeret deres liv til kriminalitetsefterforskning og har arbejdet med retsmedicinske undersøgelser, kriminalteknik og domsafsigelse. De har oplevet samfundets mørkeste sider og er nu klar til at dele deres viden og erfaringer med dig.

Stine Bolther vil sammen med eksperterne guide dig gennem to drabssager, som endnu ikke er blevet vist i podcast-serien Danske Drabssager. Du vil således få mulighed for at forstå drabssagerne fra forskellige faglige vinkler og til sidst opleve domfældelsens spænding.

Tøv ikke med at sikre dine billetter til denne unikke podcast-oplevelse – en aften fyldt med indsigt, viden og spænding og som vil efterlade dig fascineret og oplyst.