Danmark - Færøerne, testkamp

Foto: MCH
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

MCH Arena

7400 Herning

Kontakt
Website

www.mch.dk

Onsdag 7. oktober 2020 kl. 18.00.

Herrelandsholdet møder Færøerne til en testkamp den 7. oktober. Kampen spilles på MCH Arena i Herning.

Der venter et travlt og spændende efterår for Herrelandsholdet, der udover seks Nations League-kampe også skal spille op mod to testkampe.

Og nu er den ene på plads. Færøerne gæster Danmark til en testkamp mod landsholdet, og kampen spilles på MCH Arena i Herning den 7. oktober klokken 18.00.

Det vækker glæde hos borgmester i Herning, Lars Krarup.

”Vi glæder os rigtig meget til at byde landsholdet velkommen tilbage til Herning. Efter en lang periode i foråret uden fodbold er jeg helt sikker på, at indbyggerne i Midtvestjylland er fuldstændig klar til at bakke op om hele Danmarks hold frem mod EM næste år,” siger Lars Krarup og fortsætter:

”Landsholdet er ubesejret i de fire tidligere kampe, der er spillet i Herning, og jeg glæder mig til at være på stadion, når Kasper Hjulmand får sin ”jyske debut” og sammen med landsholdsspillerne udbygger stimen til fem kampe, og til at byde både ham og spillerne velkommen til ikke bare Danmarks nok bedste fodboldbane, men også Danmarks måske bedste træningsbane, siger Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune.

Landsholdet samles i Herning før kampen og gennemfører flere træninger på den topmoderne hybridbane ved Herning Fremad, som holdet også tidligere har benyttet sig af.

Efter kampen mod Færøerne rejser landsholdet til Island og dernæst England for at spille to Nations League-udekampe, så det er vigtigt med nogle gode træningspas i Herning, fortæller landstræner Kasper Hjulmand.

”Vi glæder os til at komme til Herning, hvor vi både skal møde et kompetent mandskab i Færøerne, men hvor vi også får mulighed for at træne rigtig godt på hybridbanen, som blev anlagt sidste år. Det skal sikre os et godt rygstød frem mod de vigtige kampe på udebane i Nations League, så vi ser meget frem til at blive samlet i Herning,” siger landstræner Kasper Hjulmand.

Billetsituationen omkring kampen i Herning – og Nations League-kampene i Telia Parken i øvrigt – er endnu ikke afklaret som følge af situationen med Corona-virus. Når vi nærmer os kampene, forventer vi at kunne fortælle mere om i hvilken udstrækning vi kan spille kampene med fans på lægterne. Og når det er på plads, vil vi have mere information om billetsalget.

Seneste landskamp i Herning for Herrelandsholdet var i oktober 2018, hvor modstanderen var Østrig i en testkamp. Ved den lejlighed scorede Martin Braithwaite og Lukas Lerager de to danske mål i 2-0-sejren – sidstnævntes scoring blev i øvrigt kåret til årtiets bedste mål på Herrelandsholdet i en afstemning blandt fansene i december 2019.

WEBSITE
dbu.dk

ARRANGØR
DBU 

Adresse

MCH Arena

7400 Herning

Åbningstider

07 Oct 20 / 07 Oct 20

onsdag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af