©  Foto:

Conrad Molden - ÆØÅ

Søndag 14. april 2024 kl. 20.00.

Med titlen ‘ÆØÅ – A Super Duper Dejlig Comedy Tour’ begiver standup-komikeren Conrad Molden sig atter ud på de danske scener for at lave sjov med danskerne og deres sprog og kultur

- Oh Denmark, you are an yndigt land, lyder det fra den rødhårede brite, som kærligt driller danskerne.

Ifølge ham tror mange udlændinge, at Danmark er Nyhavn, Carlsberg og Den lille Havfrue, men han mener at have boet længe nok i Danmark til at vide, at det hele handler om Andrea-kage, DSB-forsinkelser og at flage med Dannebrog (altså kun i dagtimerne).

Efter tre udsolgte turnéer er Conrad Molden tilbage med sit unikke blandingssprog, Danglish, hvor han fortæller om det internationale liv i det besynderlige land, han kalder sit hjem. Her er han ved at lære mange ting, fx den evige dem-og-os-rivalisering mellem jyder og sjællændere, som alle kan blive enige om, at Fyn bare er et fartbump på motorvejen. Han er ved at blive bekendt med danskernes spøjse fødselstraditioner, og han kan få meget sjov ud af, hvordan danskerne brygger en kop (engelsk) te. Men han har svært ved at forstå kærligheden til saltlakrids og vinterbadning

Englænder med stor kærlighed (og ret meget drilleri) til danskerne
Conrad Molden, som flyttede til Danmark i 2012, er blevet et fyrtårn for engelsktalende comedy i Danmark. Han er medstifter af ’English Stand Up Comedy Aarhus’ i smilets by, og han skriver jævnligt for The Copenhagen Post, som leverer nyheder på engelsk. 

Komikeren har to børn i vuggestue og er ungarsk gift, og selvom han har mange danske venner, er det stadig en udfordring at lære såvel det danske sprog som den danske kultur at kende i det, han kalder ’ the skandinavisk paradise’.

Den glade og humoristiske brite, som elsker at fortælle jokes, vandt mange danskeres hjerter med sine udsolgte comedy-shows ’Danglish’ og ’Danglish 2’, og han kom helt til finalen til DM i Stand Up i 2018 og 2019. 

Showet, som kan opleves i MCH Herning Kongrescenter, henvender sig til såvel danskere som udlændinge, der lige som Conrad Molden bøvler lidt med og griner af alt, der er dansk. Fra komikeren selv lyder det: 

- ‘ÆØÅ’ offers a very special journey for locals and internationals through life in Danmark, from struggles in dansk to the small things that make us love this place.

Glæd jer til en very sjov og extremely hyggelig aften i MCH Herning Kongrescenter.