Christmas Gospel

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+45 9926 9926

Website

Web

 

Den 1. december 2019 kl. 19.30.

Anders Blichfeldt synger julegospel i Herning.

Om arrangementet.
Anders Blichfeldt, Andrews Sisters og Jønnsons Fristelser lægger op til en festlig aften 1. december 2019 i MCH Herning Kongrescenter, når glæden for musik sætter gang i julestemningen til koncerten Christmas Gospel.

Der er lagt op til Danmarks festligste julekoncert med rock’n roll, liv og glade dage, når Anders Blichfeldt synger julegospel 1. december 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Med sig har Anders Blichfeldt gospelgruppen Andrews Sisters og Jønssons Fristelser, der har Martin Jønsson som kapelmester.

Det er glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen til koncerten, der byder på livlige gospelversioner af klassiske julesange og et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Tidligere X Factor-vinder Linda Andrews udgør sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters. Udover at synge kor giver gruppen også publikum fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Kapelmester Martin Jønsson sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin kender gospelgenren særdeles godt, og med sig har han saxofonist Ulrik Bust, der er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. Bassisten Morten Maltesen får sammen med Mads Andersen på trommer hele orkesteret til at swinge.

Yderligere information

TID
Søndag 1. december 2019 kl. 19.30

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her.

Transport

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk

Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa kan bestilles på tlf. 9712 0777

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

01 Dec 19 / 01 Dec 19

Sun

19:30 -

Relaterede produkter

Opdateret af: