©  Foto:

Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester - Det store Juleshow

Torsdag 14. december 2023 kl. 20.00.

“Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” Skrev Burhan G i 2017 som starten på titelmelodien til årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende. Som opfølger til den store julekalender succes, udgav han i 2019 sit eget julealbum ‘Et Barn Af Jul’, hvor han på fineste vis fortolker danske jule klassikere. I mere end tyve år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows. Med et stort symfoniorkester finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen:

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til koncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med det fantastiske Danmarks Underholdningsorkester.”

Det gennemførte juleshow, som i 2019 solgte over 15.000 billetter er kun blevet afviklet i sin helhed en enkelt gang, og er ellers blevet afbrudt af corona-restriktionerne. I julen 2023 lader Burhan G julefreden sænke sig i dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester, hvor du kan glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ‘Jeg’ I live’, ’Din For Evigt’ og ‘Kalder Mig Hjem’.