skip_to_main_content

Brit Floyd - World Tour 2022

Torsdag 20. oktober 2022 kl. 20.00.

Her kan du genopleve highlights fra ’The Wall’, ’The Dark Side of the Moon’, ’Wish You Were Here’, ’Animals’ og ’The Division Bell’ og rocke med en fantastisk version af det ikoniske nummer ’Echoes’ fra Pink Floyds gennembrudsalbum Meddle, som er skrevet for præcis 50 år siden.

Hyldestshowet er krydret med en imponerende sceneproduktion i form af lys, lydeffekter, ikoniske cirkelskærme, lasere og oppustelige figurer, der gør showet til en totaloplevelse.

Siden Brit Floyd for første gang i 2011 leverede hyldestshowet til Pink Floyds utrolige betydning for rockmusikken, har de spillet mere end tusind shows, som har storhittet på både den nationale og internationale scene. De har blandt andet turneret verden rundt med udsolgte shows i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Mellemøsten, og spillet på nogle af verdens mest imponerende arenaer.

På den kommende verdensturné giver Brit Floyd kun to shows i Danmark, hvor det ene opføres i MCH Herning Kongrescenter – så du har i den grad en enestående liveoplevelse at se frem til.