Gå til indhold
©  Foto:

Benjamin Hav & Familien

Lørdag 4. November 2023 kl. 20.00. 

Så sent som i starten af januar optrådte Benjamin Hav & Familien i Jyske Bank Boxen i Herning i forbindelse med 'Sport 2022'. 4. november 2023 vender den ultrapopulære kunstner og gruppe tilbage til byen, når MCH Herning Kongrescenter ligger scene til et show, der med artistens eget ord først og fremmest bliver big.

Showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien til efteråret drager på turné og i den forbindelse rammer Herning - og det siger ikke så lidt, for allerede sidste år spillede Hav og kompagni en kavalkade af succesfulde og overvældende festivalshows samt et velbesøgt brag af en koncertrække. Eller som frontmand Benjamin Hav selv udtrykker det:

- Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede big. Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte big! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig big, eller om vi kan få det helt op og blive big big. Grundlæggende tror jeg på, at det bliver et big show. For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the biggest show that the world has ever seen ever before on this planet-big - det er big.

Kl. 17.00: Restaurant Teater Kælderen åbner
kl. 19.00: Baren og MCH billetsalg åbner
Kl. 20.00: Koncerten begynder
Kl. 21.15: Koncerten forventes at slutte

Der er ikke pause i koncerten

 

Se caféer og restauranter i Herning

Share your wonders: