skip_to_main_content

Auto Europe

Auto Europe er en bilformidler, som blev grundlagt I 1954. Virksomheden fungerer som bindeled mellem kunden og biludlejningsfirmaet, hvilket gør, at vi kan tilbyde et stort udvalg af køretøjer til lave priser. Auto Europe har prisgaranti, som gør at du altid er sikret markedets laveste priser.

Auto Europe tilbyder biludlejning på over 20.000 afhentningssteder, som er fordelt over 180 lande. Herning er ligeledes en af disse, samt en masse andre danske destinationer.

Virksomhedens hjemmeside er baseret på den seneste teknologi, hvilket gør at den er hurtig, fleksibel og funktionel når millioner af mennesker skal reservere bil. Auto Europe samarbejder med verdens førende biludlejningsfirmaer, såsom Thrifty, Budget, Avis, Alamo, Enterprise, National, Europcar, Sixt og Herts - Kunden er dermed altid sikret et kvalitetskøretøj.

At tilfredsstille kunden er førsteprioritet, og Auto Europe har de seneste år vundet talrige priser ved forskellige award shows. Senest var firmaet repræsenteret ved World Travel Awards, hvor de vandt I kategorien Europe´s Leading Car Rental Company.

Besøg Auto Europes hjemmeside og abonner på nyhedsbrevet for at modtage favorable tilbud. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål, er du/I altid velkomne til at kontakte firmaets reservations specialister på +45 78 75 53 06 eller dkres@autoeurope.de.

Adresse
Landsbergerstrasse 155
80687 München
Tyskland

Website 
https://www.autoeurope.dk

https://www.autoeurope.dk/biludlejning-herning/

Email 
dkres@autoeurope.de

Telefon 
+45 7875 5306

 

Besøg Auto Europe i Herning