©  Foto:

Arne Alligator

Søndag 21. januar 2024 kl. 11.00.

De mindste børn får nu igen mulighed for at møde den velkendte og elskede karakter, som børnene kender fra skærmen – nemlig den fantastiske og ultrapopulære Arne Alligator. Søndag 21. januar 2024 tager han børn med på et fortryllende eventyr ind i den dybeste jungle, når han besøger MCH Herning Kongrescenter med sit underholdende børneshow.

Sammen med Arne og alle hans venner skal der danses og synges med på de populære sange såsom de kendte kæmpehits ”Der kommer Arne Alligator” og ”Vi er venner”. Det musikalske show ”Arne Alligator og toner fra junglen” er for hele familien, og I kan se frem til en topunderholdende forestilling, hvor Arne Alligator og venner giver publikum en medrivende og mindeværdig oplevelse med sin herlige sangstemme og danseglade attitude.

Krammebamse og Youtube-fænomen
Glem alt om skræmmende og farlige alligatorer – Arne er stik modsat. Ikke bare er han sød, kærlig og sjov – han er også en ægte krammebamse! Med sine karakteristiske og fængende sange har han erobret YouTube med mere end 220 millioner afspilninger.

Bag den ultrapopulære figur er musikgruppen ’Arne Alligator & Jungletrommen’ bestående af to finsk-svenske artister Macke Granberg og Tomas Nyberg. Musikgruppen er et af Nordens mest streamede børnebands, der er inspireret af pop, rock, reggae samt verdensmusik, og som skabes af akustisk guitar, bas og trommer.

Tag dine børn eller børnebørn med til en uforglemmelig og underholdende oplevelse, når Arne Alligator garanterer et fortryllende, dansevenligt og musikalsk børneshow for alle sine små venner fra Herning og omegn.