Gå til indhold
©  Foto:

Arne Alligator

Søndag 19. februar 2023 kl. 15.00.

Alle de mindste børn har nu mulighed for at møde en kendt og elsket skikkelse, som de hygger sig med på skærmen, nemlig den søde og sjove Arne Alligator. Han besøger MCH Herning Kongrescenter 19. februar 2023, og Arne vil rigtigt gerne møde alle sine små venner fra Herning og omegn. Og de må meget gerne tage deres forældre, søskende og bedsteforældre med.

I dette herlige show tager publikum på eventyr med Arne og alle hans venner, og der skal selvfølgelig synges og danses til de kendte sange fra det populære børneshow. 

En alligator, der er blevet et youtube-fænomen

En alligator er normalt et ret skræmmende og farligt dyr, men ikke Arne. Han er sød, kærlig og sjov – og sælges endda som krammebamse.

Figuren Arne Alligator et blevet et sandt YouTube-fænomen, for med over 220 millioner afspilninger på YouTube er han et at de hurtigste voksende børnebrands i mange år, og Arne Alligator & Jungletrommen er Nordens mest streamede børnebands med deres musik, som er inspireret af pop, rock, reggae og verdensmusik, og hvis varme lyde skabes af akustisk guitar, bas og trommer.

Glæd dine børn eller børnebørn med denne underholdende og musikalske vinterferieoplevelse, der er fyldt af sjov, glad og smittende musik og herlig humor fra den inderste jungle. 

Anbefalet aldersgruppe: 0 - 6 år

Share your wonders: