skip_to_main_content

Ann E. Knudsen

Tirsdag 5. april 2022 kl. 19.00.

SIDDER FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER I HJERNEN?
Er der virkelig forskel på mænd og kvinder, eller er det bare noget, vi bilder os ind? Det skal det handle om, når lektor i psykologi Ann E. Knudsen holder foredrag i MCH Herning Kongrescenter 5. april 2022. Med udgangspunkt i neurovidenskab forklarer Ann E. Knudsen forskellen på mænd og kvinder. Publikum vil få motioneret lattermusklerne og ikke mindst lære, hvordan kønnene kan supplere hinanden – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

KVINDER OG MÆND KAN DRIVE HINANDEN TIL VANVID – OG HJERNEVIDENSKABEN KAN FORKLARE DET
For forskellene oplever vi jo i hverdagen. Hvorfor skal mænd altid rydde op i garagen eller klippe hækken, lige inden gæsterne kommer? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende? Det lyder måske stereotypt, og spørgsmålene er sat lidt på spidsen. Men de fleste kan komme i tanker om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden. Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid - på jobbet såvel som i familielivet. Ann E. Knudsen, som har specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning, vil i foredraget forklare forskellen på mænd og kvinder med udgangspunkt i netop neurovidenskab.

UDNYT HJERNEFORSKELLENE
Måske vil det virke provokerende, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Men det vil med garanti også være lattervækkende og genkendeligt, når hun udfolder sine pointer. Konstruktivt bliver det også, for Ann E. Knudsen vil også give sine bud på, hvordan kvinder og mænd bedst muligt kan samarbejde, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene bedst muligt.

OM ANN E. KNUDSEN
Med en baggrund som lektor i psykologi har Ann specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en lang række bøger og holdt utallige foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover medvirker hun jævnligt som ekspert i TV- og radioprogrammer. Det bliver en på en gang spændende, underholdende og lærerig aften i MCH Herning Kongrescenter. For både mænd og kvinder.

ARRANGØR: TIKKO