Gå til indhold
©  Foto:

Andrea Bocelli

Søndag 26. marts 2023 kl. 20.00. 

Endnu engang indtager en af verdens største stemmer Jyske Bank Boxen, når den italienske stjernetenor Andrea Bocelli kommer forbi Herning.

Når Andrea Bocelli giver koncert i Jyske Bank Boxen 26. marts 2023, venter en musikoplevelse udover det sædvanlige det danske publikum. Flankeret af Stockholm Concert Orchestra og Koncertforeningens Kor vil verdensstjernen fremføre nogle af operaens største arier, ligesom Andrea Bocellis egne numre vil være på setlisten.

Også under coronapandemien har tenoren spillet en særlig rolle for musikken med storslåede online koncerter. Blandt andet en ekstraordinær påskekoncert i en mennesketom Duomo di Milano-katedral med budskabet ’Music For Hope’, da verdens byer lå øde hen som følge af pandemien.

I mere end tre årtier har den Toscana-fødte verdensstjerne vundet hjerter og bjergtaget det meste af verden med sin storslåede vokal. Andrea Bocelli har solgt mere end 80 millioner album på verdensplan og har sunget duetter med kunstnere som Sarah Brightman, Eros Ramazotti og Céline Dion.

I 2018 udgav Andrea Bocelli albummet ’Sì’ – hans sekstende studiealbum og første album med originalt materiale i 14 år. Det fulgte han op med albummet ’Believe’, der udkom i 2020, og som blandt andet byder på smukke sange på modersmålet og klassikere som ’Halleluja’ og ’Amazing Grace’.

Restauranter og cafeer

Transport
Der indsættes ekstrabusser før og efter koncerten.

Share your wonders: