Gå til indhold
©  Foto:

André Rieu

Lørdag 25. juni 2022. kl. 20.00

André Rieu kommer tilbage til Danmark og Herning i 2022.

Da André Rieu i 2019 indtog scenen i Jyske Bank Boxen, var det til stående klapsalver fra publikum. Det store orkester, de mange, flotte instrumenter og imponerende kostumer var et helt show i sig selv, og begejstringen varede ved igennem hele koncerten.

Kombinationen af verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser og humoristiske indslag gør André Rieu til en af de mest populære musikere i nyere tid. 

Stort verdensnavn
Sammen med det største private orkester i verden - sit 60-mand store Johann Strauss-orkester, har André Rieu turneret verden i over 30 år. Han er kendt som 'King of Waltz' fra Mexico til Australien og spiller for flere end 600.000 publikummer om året. Det er flere end superstjerner som Bruno Mars, Rihanna og AC/DC. André Rieu har solgt flere end 40 millioner CD'er og DVD'er, haft flere end 30 tophits og fået flere end 500 platinalbums.

- "Mit orkester og jeg er begejstrede over at vende retur til Danmark. Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Jeg ser frem til at tilbringe en vidunderlig aften i Herning med vores elskede danske fans, og jeg håber, at vi får hele salen til at danse, siger André Rieu."

 

Yderligere information

TID
Lørdag 25. juni 2022 

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

GARDEROBE 
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

SPISNING
Se restauranter i Herning her. 

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

WEBSITE:
livenation.dk 

ARRANGØR
Live Nation